• Frakt från 49kr
  • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
  • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
    • Frakt från 49kr
    • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
    • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige

    Kattleksaker Möss

    Här kan du kolla in alla våra söta möss och råttor, dessa kattleksaker burkar vara mycket uppskattade av både små och stora katter. Det är viktigt att aktivera katten med leksaker och dessa små möss är billiga och kul att leka med för katten. Vi har möss och råttor i alla möjliga färger och former, kattleksakerna finns med eller utan fjäder. Mössen och råttorna finns i många olika material plysch, rep, garn, kork, fjädrar, plast, kattmynta och gummi. Här hittar du leksaksmöss från många olika märken tex Pritax, Trixie, Dogman, Globus, Spot, Yeowww´s, Duvo, D&D, Ebi, Nobby och Kerbl mfl. Vilken kattleksak kommer bli din katts favorit?


    Här hittar du små traditionella möss, de finns med eller utan skrammel. Våra populära kattleksaker är kattspö med mus, dessa leksaker brukar vara mycket uppskattade av kattungar. En annan populär kattleksak är den radiostyrda råttan, denna kattleksak rör sig framåt med en fjärrkontroll. En annan uppskattad och populär leksak är den upphängningsbara råttan, som du hänger i dörrkarmen, denna kattleksak brukar vara mycket uppskattad. Vi har många bollbanor med möss inuti eller på, dessa brukar vara uppskattade av de minsta. Exempel är Crazy Cirkel, Catch the mouse. En annan kul aktiveringsleksak är undercover mouse, där en pinne går under ett tyg vilket gör att kattleksaken ser ut som en mus som springer under tyget.

    Kattleksakerna finns med och utan kattmynta. De flesta kattleksakerna går att köpa styckvis men många finns i större förpackningar och då blir de billigare.  De populära pressade catnip mössen som är formade till möss av kattmynta brukar uppskattas dessa leksaker finns även som bollar. Yeowwws kattleksak knubbiga musen brukar vara en mycket uppskattad kattleksak, den innehåller Yeowww´s ekologiska kattmynta från Usa. Vi har Beco mössen som är mycket populära, dessa leksaker är tillverkad av återvunnen plast och är 100% återvinningsbara. Här hittar du många möss som rör sig, dessa kattleksaker rör sig när du drar upp dem. Det finns även många möss och råttor som är batteridrivna och har real musljud, dessa kattleksaker piper när katten rör på dem.
    Hoppas ni gillar våra katttillbehör missa inte våra fina kattigloos!

    Sortering:
    Köp Kattleksak valeriana mus 12 cm
    KAMPANJ
    19,50 kr Ord.pris: 39,50 kr
    1 2 ... 5 

    Din kundvagn

    Kundvagnen är tom
    0 artiklar 0 kr
    Till kassan
    Frakt från 49kr
    Fraktfritt över 599 kr
    Lager i Sverige