Stäng

Kam & Borstar

Här hittar du olika pälsvårdsverktyg för att fullborda din katts pälsvård. Vi har många varianter av kammar, saxar, kardor och borstar för olika typer av pälsar. Här hittar du produkter för badning av katt. Vi har FURminatorn & spratts kammar som varmt kan rekommenderas. Pälsvård kan upplevas som besvärlig, men det behöver den inte vara! Med rätt produkter kan det istället bli en mysig stund för både ägare och katt.

Regelbunden borstning och kamning hjälper till att hålla en katts hår i gott skick. Borstning bidrar också till att jämnt sprida de naturliga oljor som katten producerar, vilket bidrar till att hålla pälsen blank. Samma oljor hjälper till att hålla huden fri från irritation.

Det rekommenderas att långhåriga katter borstas och kammade en gång om dagen. Korthåriga katter behöver borstas en gång i veckan. För korthåriga katter kan du använda en kort metall kam för att ta bort lösa hår eller en gummiborste som är utmärkt för att ta bort löst hår och ger en mjuk massage samtidigt. Det finns också fintandade metallkammar för att få bort loppor ur pälsen. För långhåriga katter det finns större kammar med lite längre stift. När du borstar en långhårig katt är det särskilt viktigt att ta bort eventuella tovor, Här fungerar en tovutredare bra. Det är en bra idé att använda en fuktig trasa eller en våt hand i slutet av borstning. Det kommer att hjälpa att ta bort eventuella kvarvarande lösa hår.

Katter är naturliga konservativa och mycket misstänksam mot något nytt eller ovanligt. Kom ihåg, lite tålamod kan gå långt vid kattens pälsvård

Sortering:
Köp Trixie Pälshandske 16X24
KAMPANJ
59,90 kr Ord.pris: 99 kr
Köp Päls & massagevante
KAMPANJ
19,90 kr Ord.pris: 39 kr
Köp Katt kam metall fin/grov 16 cm
KAMPANJ
54,90 kr Ord.pris: 69 kr
Köp CATIT NYLONBORSTE KATT LITEN
KAMPANJ
45 kr Ord.pris: 59 kr
Köp FURminator Katt Långt Hår Large
KAMPANJ
329 kr Ord.pris: 399 kr
Köp Kattborste i rosa trä med naturhår
KAMPANJ
36,90 kr Ord.pris: 39,90 kr
Köp Luskam
KAMPANJ
29 kr Ord.pris: 39 kr
1 2 3 4 5 6 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
Enkel betalning