• Frakt från 49kr
 • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
 • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
  • Frakt från 49kr
  • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
  • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige

  Laserpekare Katt

  Här kan du se alla våra laserpekare, dessa kattleksaker finns i flera modeller och utförade. Alla laserpekare som vi säljer har laserklass 2, som är tillåtet att sälja i Sverige. Man ska undvika att lysa med pekaren i kattens ögon. Vill man inte använda laserpekare finns det många ljuspekare vilket har en lampa i stället för laser. Exempel på dessa kattleksaker är ledpekare med musmotiv och flamingo ledpenna. Dessa leksaker finns även med flera olika motiv, så som stjärnor, fjärillar, möss och insekter. Det är viktigt att ge belöning såsom kattgodis eller kattfoder, så katten inte behöver jaga ett byte den ej kan fånga.

  Den vi säljer mest av är den traditionella laserpekaren med en röd prick exempel pritax laserpekare eller Kongs.  dessa blir som en röd prick på golvet, de flesta katter bruka gilla dessa leksaker. Vi har även uppladningsbara laserpekare, dessa kattleksaker laddar du upp med USB kabel.

  Vill man ha en kattleksak där man själv slipper att trycka på och som sköter sig själv. Då finns kattleksaken Frolicat Bolt. Denna kattlesksaken  är en automatisk laserpekare som du kan ställa in i olika lägen. Det finns även en modell som du fäster på väggen, dessa kattleksaker kan fästas sugproppar eller skruv. Det finns många olika laserpekare i spännnande färger och former. Loco laser är en favvorit här den ser ut som en mus och  har en stark prick och en knapp som är lätt. Laser håller katten sysselsatt och aktivera din katt enkelt!

  Hoppas ni gillar våra kattprodukter, kolla gärna in våra snygga vattenfontäner!


  Din kundvagn

  Kundvagnen är tom
  0 artiklar 0 kr
  Till kassan
  Frakt från 49kr
  Fraktfritt över 599 kr
  Lager i Sverige