Stäng

Kattsele

Kattsele

Här kan du kolla in alla våra snygga kattselar. Vi har kattselar i flera prisklasser till katter i alla olika storlekar och åldrar. Hos oss hittar du ett mycket stort utbud av kattselar med knäppen eller en kattsele som man trä över huvudet. Välj mellan olika färger och former, hitta den kattsele som passar just din katt bäst. Självklart kan du också köpa kattkoppel.

Det finns tre olika typer av kattselar. H-formade kattselar som har tunna remmar som sitter bakom och framför kattens ben. Kattselen käpps fast med två spännen.

Nästa modell är tygselar som är mjukare och som träs över kattens huvud och knäpp fast runt bröstet. Puppia soft och Catspia selarna är exempel på tygselar. Puppia ritefit har även knäppen i halsen för att kunna ändra storleken i halsen.

Step in selen kan du lägga på marken så katten kan kliva in i selen. Den är lätt att ta på och många modeller har inget fram eller bak. Dessa selar är enkla att ta på och behöver inte träs över kattens huvud. Tre ponti selen och Puppia vest är en step in sele. Här hittar du de flesta kattselar från Rukka.
Men vi har även Catspia kattsele, Trixis kattsele, Nobbys kattsele, Easy walk kattsele och karlies kattungeselar. Vi har de flesta kattselar från puppia och tre ponti.

Sortering:
Köp Kattsele Mesh med koppel kattunge Röd
KAMPANJ
89,90 kr Ord.pris: 129 kr
Köp Kattsele Set Lila med stjärn och fiskbensmotiv
KAMPANJ
Mer info Kattsele m. koppel big dots
KAMPANJ
39,90 kr Ord.pris: 79 kr
Köp Kattsele Set Rosa med stjärn och fiskbensmotiv
KAMPANJ
Köp Kattsele med snabblås Turkos
KAMPANJ
49,90 kr Ord.pris: 55 kr
Köp Kattsele med snabblås Lime
KAMPANJ
49,90 kr Ord.pris: 55 kr
Köp Kattsele med snabblås Rosa
KAMPANJ
49,90 kr Ord.pris: 55 kr
Köp Activ Sele Blå
KAMPANJ
119 kr Ord.pris: 125 kr
Köp Kattsele Pluto Premium Medium Svart
KAMPANJ
159 kr Ord.pris: 179 kr
1 2 3 ... 7 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Fraktfritt över 500 kr
Snabb leverans
Enkel betalning