• Frakt från 49kr
 • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
 • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
  • Frakt från 49kr
  • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
  • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige

  Kattleksaker Kattmynta

  Här kan ni köpa attmynta och kattleksaker med kattmynta. Kattmyntan är en växt som fått sitt namn efter dess effekt den har på katter. Kattmyntans lukt är omtyckt av de flesta katter och stimulerar även dess leklust. Kattmynta heter catnip på engelska och namnet catnip används på många förpackningar med kattleksaker.

  Kattmyntan kan köpas i flytande form eller i torkad form. Torkad kattmynta kan med fördel förvaras i frysen. Det finns även kattmynta spray, såpbubblor och olja med kattmynta. Men även vissa kattleksaker som är pressad med kattmynta exempel våra catnipes möss.  Något som bruka uppskattas av katter är kattgodis med kattmynta. Det finns många olika kattsaker med kattmynta. Vi har kattmynta från olika tillverkare så som Trixie, Nobby, Kong, Yeowww, Cat it och Dogman.

  Styrkan på kattmyntan varierar mellan olika märken, en av de starkaste och mest omtyckta kattmynta är Yeowwws ekologiska kattmynta. Yeowwws kattmynta finns i olika storlekar och den minsta förpackningen kattmynta passar om man vill testa om katten gillar kattmynta eller ej. Yeowwws har även många tåliga kattleksaker som är fyllda med kattmynta. Yeowws kattmynta och kattleksaker är våra favvo kattmyntor.

  Du kan använda kattmyntan för att lock katten till en speciell plats, exempel kattens klösträd eller på leksaker.  På så sätt kan du använda kattmyntan att få katten att klösa på rätt plats. Spraya på kattens klösträd med kattmynta spray så kommer den klösa där. Du kan även spraya kattens kattleksaker och du väcker kattens intresse för kattleksaken. Kattmynta uppmuntrar din katt till att leka!!

  Hoppas ni gillar våra kattillbehör, kolla gärna in våra snygga kattmatskålar!

  Sortering:
  Köp Catit Senses 2.0 Catnip Roll On 50ml
  KAMPANJ
  75 kr Ord.pris: 79 kr

  Din kundvagn

  Kundvagnen är tom
  0 artiklar 0 kr
  Till kassan
  Frakt från 49kr
  Fraktfritt över 599 kr
  Lager i Sverige