• Frakt från 49kr
  • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
  • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
    • Frakt från 49kr
    • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
    • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige

    Kattleksaker Yeowww

    Här kan du kolla in våra färgglada kattleksaker från Yeowww. Yeowwws är kända för sina snygga och tåliga kattleksaker stoppade med den finaste ekologiska kattmyntan! Kattleksakerna är tillverkat av ett starkt denimtyg. Alla kattleksaker är fyllda och innehåller 100% ekologisk odlad kattmynta. Yeowwws använder inga kemikalier eller utfyllnads materal i kattleksakerna bara kattmynta.

    Den Yeowwws leksak vi säljer mest av är Yeowwws banan. katterna brukar gilla formen på denna leksaken. Många av Yeowwws kattleksaker har prassel i för att öka leklusten som exempelvis den skalade bananen. Yeowwws har även ren kattmynta som är mycket uppskattad. Kattmyntan finns i tre olika storlekar. Kattmyntan kan användas på leksaker eller klösbrädor.

    Ananasen är en av flera nya produkter från Yeowww, det är den största i fruktserien!  Yeowwws leksakerna blivit fler och mer färgstarka. Från bananer till fjärilar, fisk till frukt. Yeowww har en leksak för även den finaste katten. Yeowwws kattleksaker gör katten galen av bus! Måste testas!

    Hoppas att ni gillar våra kattsaker, missa inte vår fina kattlåda Hop in.

    Sortering:
    1 2 

    Din kundvagn

    Kundvagnen är tom
    0 artiklar 0 kr
    Till kassan
    Frakt från 49kr
    Fraktfritt över 599 kr
    Lager i Sverige