• Frakt från 49kr
 • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
 • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
  • Frakt från 49kr
  • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
  • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
  Välkommen till Kattkompaniet!!
  Kattbutiken för dig som älskar allt med katter. Vår målsättning är att erbjuda dig en levande och spännande plats där du kan hitta alla kattsaker som du behöver till din katt. Vår ambition är att överraska och väcka våra kunder genom att ständigt erbjuda produkter som är nya, unika och aktuella. Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta och vi har en tanke bakom varje produkt. Vi har ett mycket stort utbud av klösträd, katthalsband, kattbäddar, kattlådor, kattluckor, kattgodis, kattleksaker och mycket mer!

   

   

  Vi älskar våra kunder inte bara för att de handlar i vår kattbutik utan även för att det är sporrande att göra dem nöjda. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar på Kattkompaniet därför har vi säker kortbetalning och flera olika betalningsalternativ. Vi erbjuder produkter till låga priser. Vi har mycket snabba leveranser och packar varje dag.
   

  Kattkompaniet grundades 2011 och är idag en av de största kattbutikerna för kattillbehör på nätet. Sedan 1996 har ägarna haft traditionell zooaffär


  .

  Följ oss på facebook, där finns erbjudanden och rabatter. Nya produkter läggs kontinuerligt upp på vår Facebooksida.

   

  Din kundvagn

  Kundvagnen är tom
  0 artiklar 0 kr
  Till kassan
  Frakt från 49kr
  Fraktfritt över 599 kr
  Lager i Sverige