• Frakt från 49kr
  • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
  • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige
    • Frakt från 49kr
    • Fri frakt & hemkörning vid köp över 599kr
    • Snabba leveranser från vårat lager i Sverige

    Kattsele

    Kattsele

    Här kan du kolla in alla våra snygga kattselar. Vi har kattselar i flera prisklasser till katter i alla olika storlekar och åldrar. Hos oss hittar du ett mycket stort utbud av kattselar med knäppen eller en kattsele som man trä över huvudet. Välj mellan olika färger och former, hitta den kattsele som passar just din katt bäst. Självklart kan du också köpa kattkoppel.

    Det finns tre olika typer av kattselar. H-formade kattselar som har tunna remmar som sitter bakom och framför kattens ben. Kattselen käpps fast med två spännen.

    Nästa modell är tygselar som är mjukare och som träs över kattens huvud och knäpp fast runt bröstet. Puppia soft och Catspia selarna är exempel på tygselar. Puppia ritefit har även knäppen i halsen för att kunna ändra storleken i halsen.

    Step in selen kan du lägga på marken så katten kan kliva in i selen. Den är lätt att ta på och många modeller har inget fram eller bak. Dessa selar är enkla att ta på och behöver inte träs över kattens huvud. Tre ponti selen och Puppia vest är en step in selar.

    Vi har Catspia kattsele, Trixis kattsele, Nobbys kattsele, Easy walk kattsele och karlies kattungeselar. Vi har de flesta kattselar från puppia och tre ponti.

    Sortering:
    Mer info Sele Neon utan koppel
    KAMPANJ
    19,90 kr Ord.pris: 69 kr
    Köp Kattsele med snabblås Turkos
    KAMPANJ
    49,90 kr Ord.pris: 55 kr
    Köp Kattsele med snabblås Rosa
    KAMPANJ
    49,90 kr Ord.pris: 55 kr
    1 2 ... 13 

    Din kundvagn

    Kundvagnen är tom
    0 artiklar 0 kr
    Till kassan
    Frakt från 49kr
    Fraktfritt över 599 kr
    Lager i Sverige